foto

David Schalko

  • nar. 17.1.1973 (48 let)
    Waidhofen an der Thaya, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2011 Wie man leben soll
2010 Aufschneider (TV film)
2006 Nitro
2005 FM4 TV (TV film)

TV seriály

2021 Ich und die anderen (TV seriál)
2019 M - Vrah mezi námi (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Země zločinu (TV seriál)
Na hraně zákona (E10)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Chloroform (E07)
Der Mensch im Tier (E06)
další epizody (8)
2012 Braunschlag (TV seriál)
Freunde fürs Leben (E08)
Im Keller (E07)
Der neue Bürgermeister (E06)
další epizody (8)
2007 Die 4 da (TV seriál)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Heaven (E05)

Dokumentární

2008 Das Wunder von Wien (TV film)

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Sunshine Airlines (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Toulouse (TV film)
2011 Wie man leben soll
2010 Aufschneider (TV film)
2006 Dad's Dead

TV seriály

2021 Ich und die anderen (TV seriál)
2019 M - Vrah mezi námi (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Země zločinu (TV seriál)
Na hraně zákona (E10)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Chloroform (E07)
Der Mensch im Tier (E06)
další epizody (8)
2012 Braunschlag (TV seriál)
Freunde fürs Leben (E08)
Im Keller (E07)
Der neue Bürgermeister (E06)
další epizody (8)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Heaven (E05)
Kupetzky (TV seriál)

Dokumentární

2008 Das Wunder von Wien (TV film)

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Sunshine Airlines (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Artist in Residence (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Achtung! Sondersendung zum Österreichischen Film (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2007 Im Zentrum (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky