foto

Harri Halonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Linnan juhlat (TV film)
2007 Maan mitta (TV film)
2005 Piilopaikka kahdelle (TV film)
Rakastuin mä luuseriin
2002 Niin paljon parempi mies (TV film)

TV seriály

2019 Invisible Heroes (TV seriál)
Nootti (E06)
Salakuljetusoperaatio (E05)
Tarkastus (E04)
další epizody (6)
2016 Vihreät Valot: Väärät bileet (TV seriál)
Hiostamo (S01E09)
Raja (S01E08)
Iso paha susi (S01E07)
další epizody (9)
2014 Ihan sama (TV seriál)
Tuhlaajapojan paluu (E06)
Olet ajatustesi näköinen (E05)
Meidän joukkue (E04)
další epizody (6)
Tellus (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
Parasta aikaa (TV seriál)
Virheistä oppii (E10)
Sisaruskateutta (E09)
Äidin huoli (E08)
další epizody (9)
2009 Parasta aikaa (TV seriál)
Maailman paras äiti (E01)
2008 Sitoutumisen alkeet (TV seriál)
Heikkoja hetkiä (E04)
Perhe vai perse (E03)
Kaveripohjalta (E02)
další epizody (4)
2007 Punahilkka (TV seriál)
2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)

Dokumentární

2003 Suomi menee päähän (TV film)
2002 Margot - vakoilija lähestyy ystävänä (TV film)

TV pořady

2004 Epilaattori (TV pořad)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

1999 Estelle - unelma paremmasta (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace