foto

Maximilian Krückl

  • nar. 21.8.1966 (52 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Der Ruf der Pferde (TV film)
2012 Die Verführerin Adele Spitzeder (TV film)
Polizeiruf 110 - Schuld (TV film)
2010 Bavorské pralinky (TV film)
Die Hüttenwirtin (TV film)
Eine Sennerin zum Verlieben (TV film)
Náhodný rukojmí
2009 Da wo wir zu Hause sind (TV film)
2008 Der Nikolaus im Haus (TV film)
Unter Verdacht: Brubeck (TV film)
2007 Der Ruf der Berge - Schatten der Vergangenheit (TV film)
2006 Hotel snů: Indie (TV film)
2005 Der Ruf der Berge (TV film)
Emilia - Die zweite Chance (TV film)
Emilia - Familienbande (TV film)
Jak ulovit milionáře (TV film)
2004 Doktor ve Wachau (TV film)
Marga Engel gibt nicht auf (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
2003 Alles Glück dieser Erde (TV film)
Ein himmlischer Freund (TV film)
Marga Engel kocht vor Wut (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Eishockey (TV film)
Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
Můj muž, můj život a ty (TV film)
Wilder Kaiser - Herzen in Gefahr (TV film)
Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
2002 Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Wilder Kaiser - Der Meineid (TV film)
Wilder Kaiser - Herzfieber (TV film)
2001 Geregelte Verhältnisse
Leo und Claire
Polizeiruf 110 - Fluch der guten Tat (TV film)
Vera Brühne (TV film)
Wilder Kaiser - Das Duell (TV film)
Wilder Kaiser - Der Verdacht (TV film)
Wilder Kaiser - Der Wolf (TV film)
2000 Das Herz des Priesters (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Der neue Wagen (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Die Halbschwester (TV film)
Seitensprung ins Glück (TV film)
Vrah v tobě (TV film)
Weißblaue Geschichten (TV film)
1999 Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
1995 Rosemarie Nitribitt - Tod einer Edelhure (TV film)
1991 Wildfeuer
1990 Absturz (TV film)
1987 Der Pfandlbräu (TV film)
1986 Fernes Leben, Ein (TV film)
1984 Klein, aber mein! (TV film)

TV seriály

2014 Otec Braun (TV seriál)
Poslední případ (E22)
2007 Agathe (TV seriál)
Nebezpečná hra (E05)
2006 Agathe (TV seriál)
Vražda s handicapem (E04)
Andělská křídla (E03)
2005 Agathe (TV seriál)
Všechno nebo nic (E02)
Sonáta smrti (E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
Zwei am großen See (TV seriál)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Očitý svědek (S01E04)
Körner und Köter (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Volný pád (S09E03)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Big Ben (TV seriál)
Vražda ve sboru (S05E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Nepříjemné překvapení (S04E04)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1998 Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1995 Policejní tango (TV seriál)
1994 Herbert und Schnipsi (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1991 Im Schatten der Gipfel (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Kanal fatal (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Heimkehr mit Hindernissen (TV film)
Volání Afriky (TV film)
2011 Hotel snů: Tobago (TV film)
2010 Die Hüttenwirtin (TV film)
2009 Hotel snů: Malajsie (TV film)
2007 Der Ruf der Berge - Schatten der Vergangenheit (TV film)
2006 Hotel snů: Indie (TV film)
2005 Der Ruf der Berge (TV film)
2003 Alles Glück dieser Erde (TV film)
Wilder Kaiser - Herzen in Gefahr (TV film)
2002 Wilder Kaiser - Der Meineid (TV film)
Wilder Kaiser - Herzfieber (TV film)

TV seriály

2006 Agathe (TV seriál)
Andělská křídla (E03)
2005 Agathe (TV seriál)
Všechno nebo nic (E02)
Sonáta smrti (E01)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Heimkehr mit Hindernissen (TV film)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace