foto

Andrea L'Arronge

  • nar. 7.4.1957 (62 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rosamunde Pilcher - Das Vermächtnis unseres Vaters (TV film)
2017 2 Sturköpfe im Dreivierteltakt (TV film)
Zwei Tänzer für Isolde (TV film)
2016 Loď snů: Palau
2013 24 Milchkühe und kein Mann (TV film)
2012 Láska, děti a nový začátek (TV film)
2011 A přesto milujeme (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sevilla (TV film)
2009 Moře lásky: Shledání v Eriksbergu (TV film)
2008 Nečekaný záskok (TV film)
2007 Der Ruf der Berge - Schatten der Vergangenheit (TV film)
Hilfe, die Familie kommt! (TV film)
Muž v kupce sena (TV film)
2005 Das beste Jahr meines Lebens (TV film)
Noch einmal lieben (TV film)
Sommer mit Hausfreund (TV film)
2002 Big Ben - Banda vrahů (TV film)
2001 Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Lady Luck aneb Hra o lásku (TV film)
Rosamunde Pilcher: Květiny v dešti (TV film)
Sommerwind (TV film)
2000 Anwalt Abel - Das Geheimnis der Zeugin (TV film)
Anwalt Abel - Der Voyeur und das Mädchen (TV film)
1999 Anwalt Abel - Die Mörderfalle (TV film)
Anwalt Abel - In tödlicher Gefahr (TV film)
Bittere Unschuld (TV film)
Loď snů - Tahiti (TV film)
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
Die Mädchenfalle - Der Tod kommt online (TV film)
1997 Aber ehrlich!
Anwalt Abel - Das schmutzige Dutzend (TV film)
Anwalt Abel - Erpresserspiel (TV film)
Kap der guten Hoffnung (TV film)
1996 Andere Wolanski, Der (TV film)
Anwalt Abel - Ein Richter in Angst (TV film)
Anwalt Abel - Ihre Zeugin, Herr Abel! (TV film)
1995 ...dann hau ich eben ab (TV film)
Der Neger Weiss
Herz für Laura, Ein (TV film)
Spící tygr (TV film)
1994 Anwalt Abel - Ihr letzter Wille gilt (TV film)
Anwalt Abel - Rufmord (TV film)
Dárek z nebe (TV film)
Tatort - Bienzle und das Narrenspiel (TV film)
1993 Anwalt Abel - Sprecht mir diesen Mörder frei (TV film)
Das Traumschiff - Südafrika (TV film)
Ein Mann für jede Tonart
1992 Anwalt Abel - Kaltes Gold (TV film)
1991 Anwalt Abel - Noch Zweifel, Herr Verteidiger (TV film)
Anwalt Abel - Reiche Kunden killt man nicht (TV film)
1989 Männer vom K3 - Augen zu und durch, Die (TV film)
1988 Anwalt Abel - Der Dienstagsmann (TV film)
1985 Der Fehler des Piloten (TV film)
1983 Dva supernosáči
1981 Spot oder Fast eine Karriere, Der (TV film)
1980 Musik auf dem Lande
1978 Wann heiraten Sie meine Frau? (divadelní záznam)
1977 Hadí vejce
Štěstí nepadá z nebe
1975 Der Wohltäter (TV film)
Liebe mal so - mal so (Vergnügliches über ein altes Thema) (TV film)
Tatort - Die Abrechnung (TV film)
1974 Der Verrat (TV film)
1971 Schüler-Report

TV seriály

2012 Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
Pozdě bycha honit (S04E10)
Pomatený případ (S04E09)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Galabankrott (E09)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Clara (TV seriál)
Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Mit List und Krücke (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Hotel Paradies (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Udos Entschluss (S02E08)
Besuch aus Kanada (S02E07)
Intrigen (S02E05)
další epizody (6)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Angelo und Luzy (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Jakob und Adele (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
1978 Die Kur (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Ein Fall für Stein (TV seriál)
1975 Schaurige Geschichten (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
Zwischenstationen (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
1970 Ehen vor Gericht (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Salto mortale (TV seriál)
1967 Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Die schönsten Weihnachts-Hits (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace