foto

Anna Něvskaja

  • nar. 4.2.1977 (44 let)
    Velký Novgorod, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pravila mechanika zamkov (TV film)
2014 Sjurpriz dlja ljubimogo (TV film)
2013 Prošlym letom v Čulimske
2007 Jolka, krolik, popugaj (TV film)
2006 Kinofestival
1998 Lazebník sibiřský

TV seriály

2020 257 pričin, čtoby žiť (TV seriál)
Gosti iz prošlogo (TV seriál)
2019 Dyldy (TV seriál)
2018 Suchar (TV seriál)
Zvonitě DiKaprio! (TV seriál)
2017 Krugovorot (TV seriál)
2016 Ona sbila ljotčika (TV seriál)
2014 Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
2013 Cena ljubvi (TV seriál)
Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Fizika ili chimija (TV seriál)
Mužčina vo mně (TV seriál)
2010 Džoker (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razlučnica (S02E16)
2008 Kukly kolduna (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2003 Podari mně žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky