foto

Jona Mues

  • nar. 7.4.1981 (39 let)
    Hamburk, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mord in Aschberg (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Fleisch ist mein Gemüse
2006 Fussballfieber
Willkommen in Lüsgraf (TV film)
2005 Místo činu: Kolín - Hluboké rány (TV film)
Pommery und Hochzeitstorte (TV film)
2004 Examen (studentský film)
Tatort - Todesbande (TV film)
Vergissmeinnicht
2003 Líbání zakázáno (TV film)
2002 Katze von Altona, Die
2001 Eine öffentliche Affäre (TV film)
2000 Das Alibi (TV film)
1999 Der Hund aus der Elbe (TV film)
1998 Doppelter Einsatz - Evas Tod (TV film)
1995 Ich bin unschuldig - Ärztin im Zwielicht (TV film)

TV seriály

2007 Elvis a polda (TV seriál)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Falešné přátelství (S08E02)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Otec a syn (S06E08)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Freunde wie wir (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Blankenese (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1987 Jokehnen oder Wie lange fährt man von Ostpreußen nach Deutschland? (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky