foto

Batur Belirdi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Charlie's Angels
Kronoloji
2015 Aşk Olsun
Uzaklarda Arama
2014 Kor
2013 Senin Hikayen
Özür Dilerim
2011 Incir reçeli

TV seriály

2018 Yasak Elma (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Söz (TV seriál)
Takas (S03E06)
Ateş Hattı (S03E05)
Kara Liste (S03E03)
2015 Gamsız Hayat (TV seriál)
Şehrin Melekleri (TV seriál)
2014 Sil Baştan (TV seriál)
2013 Galip Dervis (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Güven (S01E03)
2012 Acayip Hikayeler (TV seriál)
Eve Düşen Yıldırım (TV seriál)
2011 Kalbim Seni Seçti (TV seriál)
Sen De Gitme (TV seriál)
Şüphe (TV seriál)
2009 Kahve Bahane (TV seriál)
2008 Aman Annem Görmesin (TV seriál)
Kalpsiz Adam (TV seriál)
Çemberin Dışında (TV seriál)
2007 Kader (TV seriál)
1998 Güldüren Cazibe (TV seriál)

Dokumentární

2011 Turkish Passport

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky