foto

Paulo Pires

  • nar. 26.2.1967 (52 let)
    Lisbon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Portugal Não Está à Venda
Quero-te Tanto!
2018 Caminhos Magnétykos
2017 Alguém Como Eu
2015 A Uma Hora Incerta
2013 Bairro
Léto v Portugalsku (TV film)
2009 Second Life
2007 Outro Lado do Mundo, Do
2004 Maria E as Outras
Zázrak podle Salome
2003 Fascínio, O
2002 Frangines, Les (TV film)
2000 Alta Fidelidade (TV film)
Aniversário (TV film)
1996 Cinco Dias, Cinco Noites
1993 Zéfiro

TV seriály

2019 Prisioneira (TV seriál)
2017 A Herdeira (TV seriál)
Králova favoritka (TV seriál)
2016 Mata Hari (TV seriál)
2013 O Bairro (TV seriál)
2008 Olhos nos Olhos (TV seriál)
2006 Fuera de control (TV seriál)
2003 Ana E os Sete (TV seriál)
2002 Olhar da Serpente, O (TV seriál)
1999 Jornalistas (TV seriál)
1998 Terra Mãe (TV seriál)
1996 A Vida Como Ela É (TV seriál)
Salsa e Merengue (TV seriál)

Dokumentární

1994 Margem Sul, A

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky