foto

Mari Nagy

  • nar. 9.5.1961 (58 let)
    Toponár, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Akik maradtak
2017 1945
Budapest Noir
Minden vonal
Nyolctól tízig (studentský film)
2016 Ona (studentský film)
2015 Fonál
Zběsilci
2014 Exeat
Marika nem cica
Swing
Zsibvásár (studentský film)
2013 A galamb papné (TV film)
2012 Za zavřenými dveřmi
2011 Keleti pu. (TV film)
Nebeský ptáček (TV film)
2009 A gyűjtő
2008 Majdnem szűz
Nyugalom
Tanúvallomás (TV film)
2007 Szerafina
2006 A hét nyolcadik napja
Indián nyár (TV film)
Lopott képek
Taxidermia
2005 Csudafilm
2004 Nazítří
2002 Chacho Rom
2001 Show pro nevidomé
2000 A leghidegebb éjszaka (TV film)
1999 6:3
Kalózok
Šimon kouzelník
1998 Országalma
1997 Franciska vasárnapjai
1996 Sztracsatella
1991 Melodráma
1985 Hermelin (TV film)

TV seriály

2019 A Tanár (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (5)
2018 A Tanár (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
2015 Ketten Párizs ellen (TV seriál)
A franciákat senki sem érti (E01)
Kossuthkifli (TV seriál)
Mandulás gyász (E06)
Rabmadarak (E05)
Fapad (TV seriál)
Lánykérés (E17)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Imre megtér (S03E10)
Hacktion (TV seriál)
Perzselő tűz (S05E04)
2008 Presszó (TV seriál)
A férfiak dícsérete (E02)
A nyitás napja (E01)

Dokumentární

2017 A 26-os számú holttest - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky