foto

Andreas Jung

  • nar. 17.1.1960 (60 let)
    Beselich, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Geht nicht gibt's nicht (TV film)
2001 Anwalt des Herzens (TV film)
1999 Květ života (TV film)
Mladý Indiana Jones: Příběhy nevinnosti - a.z.
Věznice Fortress
1994 Leni (TV film)
Zbraň poslední zkázy (TV film)
1993 Vlak smrti (TV film)
1992 Der Papagei
Herr Ober!
1989 Hear on to Howling, Hermann
1988 Big Man IV. - Pekelná pojistka (TV film)
Schloß Königswald
1986 Kunyonga - Mord in Afrika
Wie treu ist Nik?
1985 Küken kommen, Die
Loft

TV seriály

2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)

Dokumentární

2006 Hahnemanns Medizin (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 German Fried Movie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky