foto

Richard Venture

  • nar. 12.11.1923 (95 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Zabít nebo zemřít: Hráči - série sedmá
1997 Rudý labyrint
1996 Odvaha pod palbou
1995 Truman (TV film)
1994 Fiktivní zločiny
1992 Soukromá záležitost (TV film)
Vůně ženy
1991 One Special Victory (TV film)
1990 Námořní pěchota
1989 Final Days, The (TV film)
Littlest Victims, The (TV film)
1987 Billionaire Boys Club (TV film)
Family Sins (TV film)
Sicilián
1986 As Summers Die (TV film)
Bojové nasazení
Druhé podání (TV film)
Touch and Go
1983 Kokain: Pokušení mužů (TV film)
1982 Executioner's Song, The (TV film)
Nezvěstný
1981 Best Little Girl in the World, The (TV film)
Chicago Story (TV film)
Krásky
Už nebudu mlčet (TV film)
1980 Lovec
Off the Minnesota Strip (TV film)
Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)
1979 Byl jsem při tom
Cibulové pole
Poslední slovo
Tenth Month, The (TV film)
1978 Betsy
Stickin' Together (TV film)
1977 Danger in Paradise (TV film)
Hledání pana Goodbara
Johnny, We Hardly Knew Ye (TV film)
Konečné řešení (TV film)
Letiště '77
Sensitive, Passionate Man, A (TV film)
The Greatest
1976 Diary of the Dead
Helter Skelter (TV film)
Všichni prezidentovi muži
1974 Man on a Swing
1972 Vliv gama paprsků na měsíček zahradní
1965 Dark Intruder

TV seriály

2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Thin Ice (S11E08)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1996 Second Noah (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Family Business (S07E08)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Bitter Fruit (S06E01)
Performance (S05E14)
1994 Muddling Through (TV seriál)
1993 Boys, The (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Letter (S03E21)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
In Memory Of (S02E07)
1989 Coach (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
MacGruder and Loud (TV seriál)
Sara (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Street Hawk (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Casablanca (TV seriál)
Ptáci v trní (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1980 I'm a Big Girl Now (TV seriál)
When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 Associates, The (TV seriál)
From Here to Eternity (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Wheels (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Channing (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace