foto

Etienne Périer

  • nar. 11.12.1931
    Brussels, Belgie
  • zem. 21.6.2020 (88 let)
    Plan-de-la-Tour, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Table rase (TV film)
2000 Que reste-t-il... (TV film)
1998 Dernier fils, Le (TV film)
1997 La rumeur (TV film)
1995 Samson le magnifique (TV film)
1994 Balle perdue (TV film)
1993 Tváří v tvář pravdě (TV film)
1991 À la vie, à l'amour (TV film)
1989 Rouge Venise
1988 Garçonne, La (TV film)
1986 La dérapade (TV film)
1985 Ordre, L' (TV film)
1984 Louisiana (TV film)
1979 La confusion des sentiments (TV film)
Takové krásné městečko
1978 Part du feu, La
1974 ...la main à couper
1972 Vražda je vražda
1971 Vzducholoď
Zvony smrti
1968 Rouble a deux faces, Le
1967 Des garçons et des filles
1965 Dis-moi qui tuer
1962 Válečník ze Sieny
1961 Bridge to the Sun
1960 Meurtre en 45 tours
1959 Bobosse
1956 Bernard Buffet

TV seriály

1993 Maigret (TV seriál)
Maigret a muž z lavičky (E10)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Rouge Venise
1980 Bankéřka
1979 Takové krásné městečko
1974 ...la main à couper

TV seriály

1993 Maigret (TV seriál)
Maigret a muž z lavičky (E10)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky