foto

David Sláma

  • nar. 19.2.1946 (74 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Mackie Messer - Brechtův třígrošový film
2016 Junges Licht
2014 Die Pilgerin (TV film)
2013 Válečná generace (TV film)
2011 Hindenburg (TV film)
Nezvěstná (TV film)
2010 Tajemství velryb (TV film)
2008 Detektiv Cüpper (TV film)
In 3 Tagen bist du tot 2
2007 Contergan (TV film)
2006 Pán zlodějů
Za tři dny umřeš
2005 Mit Herz und Handschellen - Abgekartetes Spiel (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombenstimmung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombige Aussichten (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Familienbande (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Leiche auf Abwegen (TV film)
2004 Engelchen flieg (TV film)
Le Sacre du printemps
2003 Der Puppengräber
Klub snů - Srdce v džungli (TV film)
Smrtelné nebezpečí (TV film)
Z lásky k Tomovi (TV film)
2002 Chorobná posedlost (TV film)
Dostanu tě za mříže (TV film)
Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens (TV film)
Edgar Wallace - Die unheimlichen Briefe (TV film)
Edgar Wallace - Die vier Gerechten (TV film)
2001 Pinky a pejsek za milion
Sophie Flemingová: Krásná smrt (TV film)
2000 Schrott - Die Atzenposse
1999 Hamburk - město strachu (TV film)
Waschen, schneiden, legen
1998 Edgar Wallace - Das Haus der toten Augen (TV film)
Edgar Wallace - Whiteface (TV film)
1996 Der letzte Kurier (TV film)
Die Katze von Kensington (TV film)
Du bist nicht allein - Die Roy Black Story (TV film)
Edgar Wallace: Der Blinde (TV film)
1994 Nebezpečné hry (TV film)
1993 Nordkurve
1991 Schulz & Schulz II - Aller Anfang ist schwer (TV film)
1989 Der Leibwächter (TV film)
1988 Im Schatten der Angst (TV film)
Kiebich und Dutz
1987 Chinesen kommen, Die (TV film)
Kinder aus Stein (TV film)
Peng! Du bist tot!
Treibhaus, Das
1986 Triumph der Liebe (TV film)
1985 Hart an der Grenze
1984 Super
1983 Schwarzfahrer
1982 Logik des Gefühls
1981 Jede Menge Kohle
1979 Willi und die Kameraden (TV film)
1978 Die Abfahrer
Liebe und Abenteuer (TV film)
1976 Unanständige Profit, Der
1973 Ich dachte, ich wär tot

TV seriály

2019 Spuren des Bösen (TV seriál)
Sehnsucht (E08)
2017 Spuren des Bösen (TV seriál)
Begierde (E06)
2014 Spuren des Bösen (TV seriál)
Schande (E04)
2013 Spuren des Bösen (TV seriál)
Zauberberg (E03)
2012 Spuren des Bösen (TV seriál)
Racheengel (E02)
2011 Spuren des Bösen (TV seriál)
Das Verhör (E01)
2008 Správná dvojka (TV seriál)
Freundinnen (E39)
2007 12 znamení (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Důkaz na dosah (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
1990 S klauny přišly slzy (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Mutterjahre (TV film)
1998 Der Tod des Ares (TV film)
1984 Mandu Yenu - Des Kaisers schwarzer Thron
Thron und Taxis (TV film)
1973 Brunner ist dran (TV film)
1971 Sache, die sich versteht, Eine

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Středa (E03)
další epizody (4)

Dokumentární

2006 Akademie bin ich - People i met on my 40th Birthday, Die (TV film)
1984 Thron und Taxis (TV film)