foto

Claudia Morin

  • nar. 1939

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Compagnie de Sarah, La (TV film)
1984 Gesichter des Schattens (TV film)
1982 Večírek 2
1974 Podezřelí
1973 Petite flamme dans la tourmente (TV film)
1972 Une brune aux yeux bleus (TV film)
1969 Faites donc plaisir aux amis
Život, láska, smrt

TV seriály

1986 Coulisses (TV seriál)
1983 Život Berliozův (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Ne le dites pas avec des roses (TV seriál)
1974 Cloche tibétaine, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace