foto

Berta Ojea

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Agenti Dementi
2011 Němý hlas
Ženy z šestého poschodí
2009 Muertos van deprisa, Los
2008 Agenti dementi 2
El menor de los males
2004 Escuela de seducción
2003 Agenti dementi
Platillos volantes
2002 800 kulek
2001 Ďáblova páteř
Mujer de mi vida, La
Sólo mía

TV seriály

2008 Señora, La (TV seriál)
2006 Fuera de control (TV seriál)
2004 Sopa boba, La (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2001 Terra de Miranda (TV seriál)
2000 Botones sacarino, El (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
Hermanas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace