foto

Tye Alexander

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sněžná past
2014 Cesta do Palomy
2010 Forgotten Pills

TV seriály

2019 New Amsterdam (TV seriál)
Luna (S01E22)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Milestones (S09E12)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
It's All Her Fault (S01E02)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Gretzky (S03E15)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Tanglewood (S01E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Démoni (S07E01)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Znásilněná (S06E05)
2003 Carnivale (TV seriál)
Vyber si číslo (S01E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dominance (S04E20)
Pandora (S04E15)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sledování (S03E17)
Monogamy (S03E11)

Dokumentární

2012 Casting By

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace