foto

Sal Rendino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alien Warfare
2018 A Thousand Words
Gotti
No Alternative
2017 Benji the Dove
Burguesinha
Fair Market Value
2016 Second Chance
The Ticket
2015 In Sickness
Lazarus Rising
Respect the Jux
Tangled 8
2013 Blue Collar Boys
Inappropriate Affect, An
2012 Dangerous Place, A
Devoured
The Perfect Wedding
2009 Blood Night
The Sunset Sky
2002 The Moment After
2001 Squint
1999 Trippin'
1997 Sopka
1996 Bad Hair Day: The Videos
Polib svůj sen
1994 Vzbuďte se, vojáci!
1992 Miami Beach Cops

TV seriály

2018 Takoví normální Američané (TV seriál)
Dead Hand (S06E01)
2017 Černá listina (TV seriál)
The Architect (No. 107) (S04E14)
2016 Miliardy (TV seriál)
Magical Thinking (S01E11)
Boasts and Rails (S01E08)
The Get Down (TV seriál)
Forget Safety, Be Notorious (E04)
Darkness is Your Candle (E03)
Where There is Ruin, There is Hope for a Treasure (E01)
2014 Match (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zlo hledej v Chicagu (S16E07)
2011 Billy v ulicích (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Mladík, který spadl z nebe (S09E15)
Pro dobrotu na žebrotu (S09E13)
Frasier (TV seriál)
Jikry vedoucí do pekel (S10E18)
2000 Takový je život (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Dej mi znamení (S02E15)
1999 Angel (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1994 Horká linka (TV seriál)
1991 Welcome Freshmen (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)

Dokumentární

2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Hudební videoklipy

1996 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1996 The Daily Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace