foto

Corin Redgrave

  • nar. 16.7.1939
    Marylebone, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.4.2010 (70 let)
    Tooting, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Calling, The
Eva
Návrat mrtvých (TV film)
Zlomový rok 39
2007 Relief of Belsen, The (TV film)
2005 The Girl in the Café (TV film)
2004 Nezničitelná láska
2003 Zabijte krále
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
Doctor Sleep
Shackleton (TV film)
Sunday (TV film)
Trial & Retribution VI (TV film)
2001 Cikánka
Enigma
2000 Honest
O život
Trial & Retribution IV (TV film)
1997 Prime Suspects
The Ice House (TV film)
Žena v bílém (TV film)
1995 Circles of Deceit: Dark Secret (TV film)
England, My England
Persuasion
1994 Measure for Measure (TV film)
Čtyři svatby a jeden pohřeb
1993 Ve jménu otce
1990 Fool, The
1983 Eureka
1982 Ombre sur la plage, L' (TV film)
1981 Excalibur
1976 Sérail
1974 Antonius a Kleopatra (TV film)
Between Wars
1971 Hassan (TV film)
Vacanza, La
Von Richthofen a Brown
Zvony smrti
1970 Rest In Peace Uncle Fred (TV film)
1969 David Copperfield (TV film)
Jaká to rozkošná válka!
Tower of London: The Innocent (TV film)
1968 Dracula (TV film)
Dívka s pistolí
Fall of Kelvin Walker, The (TV film)
The Magus
Útok lehké kavalerie
1966 Smrtelný případ
Člověk pro každé počasí
1965 Studie strachu
1964 Crooks in Cloisters

TV seriály

2009 Jak běží život (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
Affairs (S01E05)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1998 Ultraviolet (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
1968 Gambler, The (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1965 Big Spender, The (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)

Dokumentární

2006 King's Head: A Maverick in London, The
Welcome to World War One
2003 Alec Guinness: A Secret Man (TV film)
2002 Epoca: The Making of History
1999 Man Who Drove with Mandela, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace