foto

Konrad Adenauer

  • nar. 5.1.1876
    Kolín nad Rýnem, Prusko, Německá říše
  • zem. 19.4.1967 (91 let)
    Rhöndorf, Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Stát vs. Fritz Bauer - a.z.
1971 Schüler-Report - a.z.

Dokumentární

2013 De Gaulle und Adenauer - Eine deutsch-französische Freundschaft (TV film) - a.z.
2012 Konrad Adenauer - Stunden der Entscheidung (TV film) - a.z.
2008 Planspiel Atomkrieg - Adenauers Kampf um die Bombe (TV film)
2002 Burning Wall, The - a.z.
1999 Sukkien euroelämää - a.z.

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace