foto

Min-seok Oh

  • nar. 22.4.1980 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jinbeom
2017 Rodeukil
2016 Teukbyeolsusa : sahyeongsueui pyeonji
2015 Yeonaeui mat
2014 Hanbeondo anhaebon yeoja
2013 Geunyeoga booreunda
2011 7 gwanggu
2009 Hellowoo maireobeu
2006 Yeolhyeolnama

TV seriály

2019 Sarangeun byutipul insaengeun wondeopul (TV seriál)
2018 Churieui yeowang (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (16)
2017 Wangeun saranghanda (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2016 Maeumeui sori (TV seriál)
Yeojaeui bimil (TV seriál)
2015 Butakhaeyo eomma (TV seriál)
Kilmi, hilmi (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2014 Joseon chongjabi (TV seriál)
Misaeng (TV seriál)
2013 Nain : ahob beonui shiganyeohaeng (TV seriál)
2012 Aidu aidu (TV seriál)
Chunbunzzae namja (TV seriál)
Motnani songpyun (TV seriál)
2011 Doogeun doogeun dalkom (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN (TV seriál)
2010 Byeolsoongeom sijeun 3 (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 원나잇 푸드트립 먹방레이스 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky