foto

Džoko Rosič

  • nar. 28.2.1932
    Krupanj, Srbsko, Jugoslávie
  • zem. 21.2.2014 (81 let)
    Sofie, Bulharsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Final Cut - Dámy a pánové - a.z.
Jigsaw Puzzle
2009 Prima Primavera
2008 Zift
2007 Konec
2006 Mansfeld - z vyššího hlediska
2003 Rózsovy písně
2002 Staretzat i moreto
2000 Polštář Jadvigy
Werckmeisterovy harmonie
1999 Magyosnitzi
Tuvalu
1998 Cikánský zákon
Po konci světa
Vášeň
1997 Gyilkos kedv
Világ legkisebb alapítványa, A
1993 Jona che visse nella balena
1992 Crisis in the Kremlin
Kurshum za raya
1990 Deathstalker IV: Match of Titans
Neposedné ptáče láska
1989 Iskolakerülők
1988 Chicho Krastnik
Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
Präriejäger in Mexiko: Geierschnabel
Čas násilí
1987 Piec kobiet na tle morza
1986 Sadiyata
1985 Porwanie
1984 681 - Velichieto na hana
Na druhom brehu sloboda
Prokletí
Sen o štěstí
1983 Hosszú vágta
Hungarian Dracula (TV film)
Mennyei seregek
Prorokovo oko
Zlatnata reka
1982 Jen žádnou paniku
Macbeth (TV film)
1981 Adaptatziya
Chán Asparuch
Tarnovskata tzaritza
1980 Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét...?
Kamionat
Živ nebo mrtev
1979 Maďarská rapsódie
Tizenhat város tizenhat lánya (TV film)
Zlosynové
1978 Golemiyat tovar
Rali (TV film)
1977 El Cantor (TV film)
1976 Devět měsíců
Rekviem za edna mrasnitza
Sinyata bezpredelnost
Vítr jim hvízdá pod nohama
1975 Hajdúk
Otkade se znaem
Pri nikogo
1974 Bashta mi boyadzhiyata
Jménem života
Záře nad Drávou
1973 Byagstvo v Ropotamo
1972 Glutnitzata
1970 Okamžiky svobody
Četirimata ot vagona
1969 Ezop
Neohrožený
Priznanie
Trugni na put
1967 Po trotoara
1966 Mezi dvěma
Vechen kalendar
1964 Priklyuchenie v polunosht
1963 Smart nyama
1962 Hronika na chuvstvata

TV seriály

2001 Záhada hradu Černá růže (TV seriál)
1985 Denyat ne si lichi po zaranta (TV seriál)
1984 V imeto na naroda (TV seriál)
1981 Kapitán Petko (TV seriál)
1971 Démon impéria (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace