foto

Gilbert von Sohlern

  • nar. 19.10.1957 (62 let)
    Forchheim, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ein Tisch in der Provence: Hoffnung auf Heilung (TV film)
Ein Tisch in der Provence: Ärztin wider Willen (TV film)
2018 Grüner wird's nicht
Pygmalion
2016 EuroClub
2011 V nejlepších letech (TV film)
2009 Männersache
2008 Freiwild. Ein Würzburg-Krimi (TV film)
O Nosáčkovi (TV film)
Teddytester (studentský film)
2007 Hilfe, die Familie kommt! (TV film)
2006 Svědectví vraždy: Neobvyklý podezřelý (TV film)
2005 Ein Toter führt Regie (TV film)
In einem anderen Leben (TV film)
Kimme und Dresche - Die Actionkomödie (TV film)
Liebe hat Vorfahrt (TV film)
Reblaus (TV film)
Vánoční los
Šťastné a Veselé
2003 Děti mé snoubenky (TV film)
Světlo v temnotách (TV film)
Život na rozcestí (TV film)
2002 Bis dass dein Tod uns scheidet (TV film)
Liebe ohne Fahrschein (TV film)
Polizeiruf 110 - Silikon Walli (TV film)
Polizeiruf 110 - Wandas letzter Gang (TV film)
Templer, Der
2001 Am Anfang war die Eifersucht (TV film)
Místo činu: Berlín - Berlínský medvídek (TV film)
Místo činu: Mnichov - Pohádka o vraždě (TV film)
Poradce
Vortex
Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 Es geht nicht immer nur um Sex (TV film)
Mein Bruder, der Idiot (TV film)
1999 Das verflixte Babyjahr - Nie wieder Sex?! (TV film)
Tatort - Starkbier (TV film)
1998 Die unerwünschte Zeugin (TV film)
1997 Die drei Mädels von der Tankstelle
Harald
Polizeiruf 110 - Feuer! (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Netz der Spinne (TV film)
Tödliches Alibi (TV film)
Vánoční horečka
1996 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Trennungen (TV film)
1995 Hölleisengretl (TV film)
Sau sticht (TV film)
Schlafes Bruder
1994 Kein Platz für Idioten (TV film)

TV seriály

2020 Der Beischläfer (TV seriál)
2017 Trakehnerblut (TV seriál)
Das Vermächtnis (2) (E08)
Das Vermächtnis (1) (E07)
Das Haus am See (E06)
další epizody (8)
2015 Krüger (TV seriál)
2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Poslední případ (E22)
2012 Otec Braun (TV seriál)
Ukradené housle (E21)
Peněz se nenasytí (E20)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Giftpfeil (S02E06)
Otec Braun (TV seriál)
Sněhurka a konec trpaslíků (E19)
Jedovatá medúza (E18)
Symbol štěstí (E17)
2009 Otec Braun (TV seriál)
Vrah přichází (E16)
Rudá Róza (E15)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Posvátný strom (E14)
Rabínovy zahrady (E13)
2007 Otec Braun (TV seriál)
Vražda v ženském klášteře (E12)
Ztracené dědictví (E11)
Boží znamení (E10)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Nikomu ani slovo (E09)
Tři rakve a jedno dítě (E08)
Neviditelný důkaz (E07)
2005 Otec Braun (TV seriál)
Zkáza rodu (E06)
Smrt v klášteře (E05)
2004 München 7 (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Konec renesančního umělce (E04)
Začarovaný případ (E03)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Der letzte Vorhang (E17)
Ein Toter kehrt zurück (E16)
2003 Otec Braun (TV seriál)
Kostra v dunách (E02)
Sedmý chrám (E01)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Bittere Schokolade (E15)
Vražda a hudba (E14)
Ostnem do živého (E13)
2002 Eva - ganz mein Fall (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Trautes Heim (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Pouhá sebevražda (E12)
Ctihodná společnost (E11)
2001 Spezlwirtschaft (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Smrt v cizině (E10)
Falešní přátelé (E09)
Křehké důkazy (E07)
2000 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Mrtví nemlčí (E06)
Vysněný dům (E05)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Ve vlastní věci (E04)
Smrt krále (E03)
Hořící srdce (E02)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Klidné vody jezera (E01)
Streit um Drei (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt na psychiatrii (S03E04)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Solo für Sudmann (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Nervenkrieg (E07)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Policejní tango (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Zwei zum Verlieben (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Zum Stanglwirt (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Peter Steiners Theaterstadl (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

2010 Der Komödienstadel - Duttenfeiler (divadelní záznam)
1999 Der Komödienstadel - Der Zigeunersimmerl (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky