foto

Peggy Lukac

  • nar. 18.6.1946 (73 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Nesthocker (TV film)
2017 Katie Fforde: Srdeční záležitost (TV film)
2012 Der Heiratsschwindler und seine Frau (TV film)
2011 Léto v Paříži (TV film)
V nejlepších letech (TV film)
2010 Alles Liebe (TV film)
Den Tagen mehr Leben! (TV film)
Tatort - Vergissmeinnicht (TV film)
2009 Ein starkes Team - Das große Fressen (TV film)
Hilda
Lacoma
2008 Ett enklare liv (TV film)
Himmlischer Besuch für Lisa (TV film)
The Last Wash
2007 Hranice zoufalství (TV film)
Max Minsky a já
2006 Kunstfehler (TV film)
Leben mit Hannah
Sackratten
2005 Letztes Kapitel (TV film)
Sex Up - Ich könnt' schon wieder (TV film)
2004 Das Konto (TV film)
Ein Krasser Deal (TV film)
Saniyes Lust (TV film)
2003 Bella Block - Kurschatten (TV film)
Sex Up - Jungs haben's auch nicht leicht (TV film)
Vier Küsse und eine E-Mail (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Der Mörder in dir (TV film)
Edgar Wallace - Die unheimlichen Briefe (TV film)
Gefährliche Nähe und du ahnst nichts (TV film)
Proti své vůli (TV film)
2001 Místo činu: Hamburg - Hazard (TV film)
Sladké překvapení (TV film)
2000 Sperling und das große Ehrenwort (TV film)
1999 Drachenland (TV film)
Gnadenlos 2 - Ausgeliefert und mißbraucht (TV film)
1998 Jagdsaison (TV film)
1996 Gnadenlos - Zur Prostitution gezwungen (TV film)
1990 Pride and Extreme Prejudice (TV film)
1989 Letzte Nachrichten (studentský film)
1985 ...beschloss ich Politiker zu werden (TV film)

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Liebe, Love & Amour (S10E21)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verzockt (S18E22)
Tief im Herzen (S18E21)
2018 Die Heiland: Wir sind Anwalt (TV seriál)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Moc osudu (E01)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Knallerfrauen (TV seriál)
Einen Moment bitte! (S03E08)
Trick 17 (S03E07)
Verzwickte Situationen (S03E06)
další epizody (8)
2013 In Your Dreams - Sommer deines Lebens (TV seriál)
2012 Knallerfrauen (TV seriál)
Ein bisschen anders! (S02E03)
Knallermäßig (S02E02)
Frauentausch (S02E01)
další epizody (10)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Getrieben (2:2) (S12E09)
Getrieben (2:1) (S12E08)
2011 Knallerfrauen (TV seriál)
Rabiate Mütter (S01E01)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der große Augenblick (S09E14)
2008 Die Stein (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Hilfe! Hochzeit! - Die schlimmste Woche meines Lebens (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Věřte mi! (S01E03)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Grenzerfahrung (S08E37)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Na věky věků (S08E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Berlin Break (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky