foto

Johannes Schaaf

  • nar. 7.4.1933 (86 let)
    Stuttgart, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Momo
1975 Leonce und Lena (TV film)
1973 Traumstadt
1971 Baron Trotta
1968 Lebeck (TV film)
1967 Mann aus dem Bootshaus, Der (TV film)
Tetování
1966 Große Liebe (TV film)
1965 Die Gegenprobe
Im Schatten einer Großstadt (TV film)
1964 Hotel Iphigenie (TV film)
1963 Ungebetener Gast, Ein (TV film)

TV seriály

1977 Starej (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Momo
1973 Traumstadt
1971 Baron Trotta
1968 Lebeck (TV film)
1967 Tetování
1964 Hotel Iphigenie (TV film)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1982 Heuler, Der (TV film)
1971 Baron Trotta

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace