foto

Johannes Klaußner

  • nar. 28.11.1985 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kommissar Dupin – Bretonisches Vermächtnis (TV film)
2019 Der Anfang von etwas (TV film)
2018 Wenn Fliegen träumen
2017 Schnitzel geht immer (TV film)
Tenkrát v zemi indiánů
2015 Da nicht für
Marie Brand und der schöne Schein (TV film)
2014 Diplomacie
bestefreunde
2013 Helmut Schmidt - Lebensfragen (TV film)
Nacht über Berlin (TV film)
Polizeiruf 110 - Der verlorene Sohn (TV film)
Stará škola (studentský film)
2011 Urban Explorer
2010 Neue Vahr Süd (TV film)
2008 Italien im Herzen (TV film)
2006 Solo für Schwarz - Der Tod kommt zurück (TV film)
2001 Ein Teenager flippt aus (TV film)
1997 Gelegenheit macht Liebe (TV film)

TV seriály

2020 Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die tödliche Liebe (E11)
2019 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Wenn es darauf ankommt (S05E17)
Správná dvojka (TV seriál)
Eiskalt (E77)
2017 Reformace (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Im Zeichen des Taurus (2) (E16)
Im Zeichen des Taurus (1) (E15)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Falsche Zeit, falscher Ort (S05E19)
SOKO Wismar (TV seriál)
Im Schatten des Windrads (S12E01)
2013 Hotel Adlon (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
2008 Policie Hamburk (TV seriál)
Wo ist Luisa? (S02E25)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Himmelsschreiber (S06E01)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Die Klasse - Berlin '61 (TV film)
2010 Eichmanns Ende (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky