foto

Markku Mastomäki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Sekasin (TV seriál)

Dokumentární

2014 Po stopách hudby (TV seriál)
2012 Pelinrakentajat (TV film)
2010 Demoscene-dokumentti (TV seriál)

TV pořady

2017 Hulahula Suomi (TV pořad)
2013 Hetkiä Kalliossa (TV pořad)
Naurun tasapaino (TV pořad)
2011 Mikaelin naiset (TV pořad)
2009 Radio Millennium (TV pořad)
2008 Popkult (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2012 Pelinrakentajat (TV film)

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

1999 Sirkus Idiotika (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky