foto

Hansi Jochmann

  • nar. 19.2.1953 (67 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Herr und Frau Bulle: Abfall (TV film)
2014 V labyrintu mlčení
2012 Smrt On Air
Zettl
2006 Nebe ve tvých očích (TV film)
2004 Zděděné štěstí (TV film)
1997 Rosamunde Pilcher: Cena lásky (TV film)
Smrt posledního nájemníka (TV film)
1996 Trip - Die nackte Gitarre 0,5, Der
Victory
1995 Dicke Freunde (TV film)
Tatort - Endstation (TV film)
1994 Einmal Macht und zurück - Engholms Fall (TV film)
Glück im Grünen (TV film)
1993 Dunkle Schatten der Angst
1992 Hamburger Gift (TV film)
Záblesk
1991 Polizeiruf 110 - Big Band Time (TV film)
1989 Otto - Der Außerfriesische
1988 Augenblick Polen
Linie 1
1983 Kehraus
1981 Und plötzlich bist du draußen (TV film)
1980 Švabica (TV film)
1978 Marija (TV film)
1977 Heinrich Zille (TV film)
1976 Krawatten für Olympia (studentský film)
1974 1 Berlin-Harlem
Der Tod der Schneevögel (TV film)
1970 Bambule (TV film)
1968 Der Partyphotograph
1964 Die Schneekönigin (TV film)
1961 Morgen - vielleicht (TV film)
1960 Posvícení

TV seriály

2016 Ku'damm 56 (TV seriál)
Lieben - aber wie? (E01)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Cremeprinzessin (S05E16)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Herzlos (S01E03)
Vraždy na severu (TV seriál)
Hlava nehlava (S01E08)
Otec Braun (TV seriál)
Peněz se nenasytí (E20)
2010 Otec Braun (TV seriál)
Sněhurka a konec trpaslíků (E19)
Jedovatá medúza (E18)
Symbol štěstí (E17)
2009 Otec Braun (TV seriál)
Vrah přichází (E16)
Rudá Róza (E15)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Posvátný strom (E14)
Rabínovy zahrady (E13)
2007 Otec Braun (TV seriál)
Vražda v ženském klášteře (E12)
Ztracené dědictví (E11)
Boží znamení (E10)
2006 Otec Braun (TV seriál)
Nikomu ani slovo (E09)
Tři rakve a jedno dítě (E08)
Neviditelný důkaz (E07)
2005 Otec Braun (TV seriál)
Zkáza rodu (E06)
Smrt v klášteře (E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Florida (S05E10)
2004 Otec Braun (TV seriál)
Konec renesančního umělce (E04)
Začarovaný případ (E03)
2003 Otec Braun (TV seriál)
Kostra v dunách (E02)
Sedmý chrám (E01)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
Der Babyschreck (S01E06)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
1998 Mobbing Girls (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
Lukas (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Das Schwein - Eine deutsche Karriere (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Haus am See (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Moskito - Nichts sticht besser! (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1976 Den lieben langen Tag (TV seriál)
Ein Fall für Stein (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Bastian, Der (TV seriál)
Lokaltermin (TV seriál)
1972 Die Melchiors (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1966 Das Millionending (TV seriál)
1965 Unser Pauker (TV seriál)

Dokumentární

2019 Die Schorfheide - Das Jagdrevier der Mächtigen (TV film) - vyp.
2010 Lieber Onkel Hitler - Briefe an den Führer - vyp.
2005 Život teroristy: příběh Hans-Joachima Kleina
2001 Mannovi - román století (TV film)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál) - vyp.
1961 Das Fernsehgericht tagt (TV seriál)

Divadelní záznam

1989 Ab heute heisst du Sarah (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2004 Im Palais (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky