foto

Hansi Jochmann

  • nar. 19.2.1953 (66 let)
    Berlín, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Im Labyrinth des Schweigens
2012 Pfarrer Braun - Altes Geld, junges Blut (TV film)
Smrt On Air
Zettl
2010 Pfarrer Braun - Grimms Mördchen (TV film)
Pfarrer Braun - Kur mit Schatten (TV film)
Pfarrer Braun - Schwein gehabt! (TV film)
2009 Pfarrer Braun - Glück auf! Der Mörder kommt! (TV film)
Pfarrer Braun - Im Namen von Rose (TV film)
2008 Pfarrer Braun - Die Gärten des Rabbiners (TV film)
Pfarrer Braun - Heiliger Birnbaum (TV film)
2007 Pfarrer Braun - Braun unter Verdacht (TV film)
Pfarrer Braun - Das Erbe von Junkersdorf (TV film)
Pfarrer Braun - Ein Zeichen Gottes (TV film)
2006 Nebe ve tvých očích (TV film)
Pfarrer Braun - Der unsichtbare Beweis (TV film)
Pfarrer Braun - Drei Särge und ein Baby (TV film)
Pfarrer Braun - Kein Sterbenswörtchen (TV film)
2005 Pfarrer Braun - Adel vernichtet (TV film)
Pfarrer Braun - Bruder Mord (TV film)
2004 Otec Braun - Konec renesančního umělce (TV film)
Otec Braun - Začarovaný případ (TV film)
Zděděné štěstí (TV film)
2003 Otec Braun - Kostra v dunách (TV film)
Otec Braun - Sedmý chrám (TV film)
1997 Rosamunde Pilcher: Cena lásky (TV film)
Smrt posledního nájemníka (TV film)
1996 Trip - Die nackte Gitarre 0,5, Der
Victory
1995 Dicke Freunde (TV film)
Tatort - Endstation (TV film)
1994 Einmal Macht und zurück - Engholms Fall (TV film)
Glück im Grünen (TV film)
1993 Dunkle Schatten der Angst
1992 Hamburger Gift (TV film)
Záblesk
1991 Polizeiruf 110 - Big Band Time (TV film)
1989 Otto - Der Außerfriesische
1988 Augenblick Polen
Linie 1
1983 Kehraus
1981 Und plötzlich bist du draußen (TV film)
1980 Svabica (TV film)
1978 Marija (TV film)
1977 Heinrich Zille (TV film)
1976 Krawatten für Olympia (studentský film)
1974 1 Berlin-Harlem
Der Tod der Schneevögel (TV film)
1970 Bambule (TV film)
1968 Der Partyphotograph
1964 Die Schneekönigin (TV film)
1961 Morgen - vielleicht (TV film)
1960 Posvícení

TV seriály

2016 Ku'damm 56 (TV seriál)
Lieben - aber wie? (E01)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Herzlos (S01E03)
Vraždy na severu (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
1998 Mobbing Girls (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
Lukas (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Das Schwein - Eine deutsche Karriere (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Haus am See (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Moskito - Nichts sticht besser! (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1976 Den lieben langen Tag (TV seriál)
Ein Fall für Stein (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Bastian, Der (TV seriál)
Lokaltermin (TV seriál)
1972 Die Melchiors (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1966 Das Millionending (TV seriál)
1965 Unser Pauker (TV seriál)

Dokumentární

2015 Die Schorfheide - Das Jagdrevier der Mächtigen (TV film) - vyp.
2010 Lieber Onkel Hitler - Briefe an den Führer - vyp.
2005 Život teroristy: příběh Hans-Joachima Kleina
2001 Mannovi - román století (TV film)
1961 Das Fernsehgericht tagt (TV seriál)

TV pořady

2004 Im Palais (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace