foto

Lauri Tähkä

  • nar. 9.11.1973 (47 let)
    Vaasa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Iskelmätarinoita
2016 Suomi 100 -avajaiset: Livekonsertti (koncert)
2010 Rock-Suomi (TV seriál)
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)

Hudební videoklipy

2014 Lohtu (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Alasti-klubi (TV pořad)
Nenäsirkus (TV pořad)
2017 Heikki Paasonen Show (TV pořad)
Idols (TV pořad)
Radio Suomipopin Helsinki-päivän konsertti (TV pořad)
2016 Arman LIVE (TV pořad)
Elastinen Feat. (TV pořad)
Itsenäisyyspäivä: Linnan jatkot (TV pořad)
Löydä luontosi (TV pořad)
Paluu linnan juhliin (TV pořad)
2015 Big Bang! (TV pořad)
Helil kyläs (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2013 Hjallis (TV pořad)
Kerran viikossa (TV pořad)
Nenäpäivä-show 2013 (TV pořad)
2012 The Voice of Finland (TV pořad)
Vain elämää (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Radio Aallon Helsinki-päivän kesäkonsertti (TV pořad)
2010 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 10 kirjaa lapsuudesta (TV pořad)
2007 Kosketuksessa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Krisse (TV pořad)
1999 Summeri (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky