foto

Jean-Luc Trotignon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Guerre des poux, La (TV film)
1995 Lettre ouverte à Lili (TV film)
1992 Cravates léopards, Les (TV film)
Taupes-niveaux, Les (TV film)
1986 Bonheur a encore frappé, Le
1985 D'amour et d'eau chaude (TV film)
Dialogue de sourds

TV seriály

2005 Plus jamais comme ça (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1996 Guerre des poux, La (TV film)
1995 Lettre ouverte à Lili (TV film)
1994 Rêverie ou le mariage de Sylvia, La (TV film)
1992 Cravates léopards, Les (TV film)
Taupes-niveaux, Les (TV film)
1986 Bonheur a encore frappé, Le
1985 D'amour et d'eau chaude (TV film)

TV seriály

2005 Plus jamais comme ça (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky