foto

Novella Nelson

  • nar. 17.12.1939
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 1.9.2017 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Collar
Nikdys nebyl
2015 Sweet Kandy
2014 Mezi náhrobními kameny
2012 Nancy, Please
2011 Inheritance, The
Man America
2010 Něco jako komedie
2008 Taktika prstů
2007 Desatero
2006 Griffin a Phoenixová
Premium
Stephanie Daley
2005 On the One
2004 Můj miláček ráže 6,65
Zrození
2003 Hlava státu
2002 Příběh Antwona Fishera
2001 The Gilded Six Bits
1999 Judy Berlin
1998 1999
Dokonalá vražda
Rodina matky Flory (TV film)
1997 White Lies
Ďáblův advokát
1996 Harambee! (TV film)
Manny & Lo
Sex po telefonu
The Summer of Ben Tyler (TV film)
1995 Mercy
The Keeper
1994 Děsná hlína
1993 Víkend u Bernieho II
Úsvit (TV film)
1992 Citizen Cohn (TV film)
1991 Pouze obchod
1990 Ohňostroj marnosti
Privilege
Zelená karta
1989 Littlest Victims, The (TV film)
1987 Kojak: The Price of Justice (TV film)
Sirotci
1984 Cotton Club
Doctor's Story, A (TV film)
Flamingo Kid
Na dlažbě (TV film)
1980 Torture of Mothers, The
1979 Svedení Joea Tynana
1978 Rozvedená žena

TV seriály

2010 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Tell Me I'm Not Racist (S03E10)
Your Secrets Are Safe (S03E01)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Den matek (S04E20)
2008 Army Wives (TV seriál)
Transitions (S02E16)
Thank You for Letting Me Share (S02E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unorthodox (S09E13)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Svědomí (S06E06)
Západní křídlo (TV seriál)
NSF Thurmont (S06E01)
Gaza (S05E21)
2003 Whoopi (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
In Confidence (S04E20)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smrt na univerzitě (S01E06)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Přijďte, všichni mí věrní (S01E12)
1997 Dellaventura (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Plan B (S01E07)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Humiliation (S06E07)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1988 Hothouse (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1983 Policejní šéfové z Delana (TV seriál)
1978 Watch Your Mouth (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
Soul! (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mr. Soul (TV film)
2002 TABU (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky