foto

Novella Nelson

  • nar. 17.12.1939
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 1.9.2017 (77 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Collar
Nikdys nebyl
2015 Sweet Kandy
2014 Mezi náhrobními kameny
2012 Nancy, Please
2011 Inheritance, The
Man America
2010 Něco jako komedie
2008 Taktika prstů
2007 Desatero
2006 Griffin a Phoenixová
Premium
Stephanie Daley
2005 On the One
2004 Můj miláček ráže 6,65
Zrození
2003 Hlava státu
2002 Příběh Antwona Fishera
2001 The Gilded Six Bits
1999 Judy Berlin
1998 1999
Dokonalá vražda
Rodina matky Flory (TV film)
1997 White Lies
Ďáblův advokát
1996 Harambee! (TV film)
Manny & Lo
Sex po telefonu
Summer of Ben Tyler, The (TV film)
1995 Keeper, The
Mercy
1994 Děsná hlína
1993 Víkend u Bernieho II
Úsvit (TV film)
1992 Citizen Cohn (TV film)
1991 Pouze obchod
1990 Ohňostroj marnosti
Privilege
Zelená karta
1989 Littlest Victims, The (TV film)
1987 Kojak: The Price of Justice (TV film)
Sirotci
1984 Cotton Club
Doctor's Story, A (TV film)
Flamingo Kid
Na dlažbě (TV film)
1980 Torture of Mothers, The
1979 Svedení Joea Tynana
1978 Rozvedená žena

TV seriály

2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Den matek (S04E20)
2007 Army Wives (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Svědomí (S06E06)
2003 Whoopi (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sophomore Jinx (S01E06)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Přijďte, všichni mí věrní (S01E12)
1997 Dellaventura (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Plan B (S01E07)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1988 Hothouse (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1983 Policejní šéfové z Delana (TV seriál)
1978 Watch Your Mouth (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
Soul! (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mr. Soul (TV film)
2002 TABU (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace