foto

Anthony Ruiz

  • nar. 17.10.1956 (63 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 All Night Bodega
2000 Boxerka
1994 Pravidla hry
1991 S partou na tahu
1988 Krokodýl Dundee 2

TV seriály

2019 New Amsterdam (TV seriál)
The Big Picture (S02E02)
Six or Seven Minutes (S01E10)
2018 New Amsterdam (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cold (S09E19)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nákaza (S07E12)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Extáze (S04E16)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
The Collar (S12E11)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Harm (S09E16)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Harvest (S08E04)
1996 Cosby (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Kids (S04E15)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Mother Love (S03E15)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Secret Sharers (S01E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky