foto

Allison Siko

  • nar. 13.1.1988 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Mluv
2000 Cry Baby Lane (TV film)

TV seriály

2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Gray (S12E09)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Crush (S10E20)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Swing (S10E03)
Trials (S10E01)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Alternate (S09E01)
Screwed (S08E22)
Pretend (S08E21)
další epizody (6)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cage (S08E08)
Biologické hodiny (S08E02)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Krev (S06E21)
Patnáctiletá (S06E15)
Hysterie (S06E11)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Popular (S03E16)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace