foto

Frank Spotnitz

  • nar. 17.11.1960 (58 let)
    Camp Zama, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Akta X: Chci uvěřit
1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)
Akta X: Jedináček (video kompilace)
Akta X: Samantha (video kompilace)
1998 Akta X – Akta 11: Pacient X (video kompilace)
Akta X: Identita (video kompilace)
1997 Akta X – Akta 10: Emily (video kompilace)
Akta X – Akta 8: Tempus Fugit (video kompilace)
1996 Akta X – Akta 7: Tunguzská záhada (video kompilace)
Akta X: Piper Maru (video kompilace)
Sunset After Dark
1995 Akta X – Akta 4: Kolonie (video kompilace)
Akta X – Akta 5: 82517 (video kompilace)

TV seriály

2019 Výkupné (TV seriál)
Justice (S03E01)
2018 Výkupné (TV seriál)
Three Wishes (S02E01)
Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Obstacles and Opportunities (S02E03)
Standing Alone (S02E02)
2017 The Indian Detective (TV seriál)
Výkupné (TV seriál)
Bulletproof (S01E13)
The Castle (S01E11)
Regeneration (S01E07)
další epizody (8)
2016 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Zjevení Páně (S01E08)
Očistec (S01E07)
Ascendancy (S01E06)
další epizody (8)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Fallout (S02E10)
Detonation (S02E09)
Loose Lips (S02E08)
další epizody (6)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
Sunrise (S01E02)
The New World (S01E01)
Bez hranic (TV seriál)
Expose (S03E09)
Redux (S03E01)
2014 Kurýr (TV seriál)
End Game (S02E12)
T2 (S02E08)
Boom (S02E02)
další epizody (4)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
2011 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2007 A.M.P.E.D. (TV seriál)
2006 Night Stalker (TV seriál)
What's the Frequency, Kolchak? (E10)
Timeless (E09)
Into Night (E08)
další epizody (4)
2005 Night Stalker (TV seriál)
The Source (E06)
Malum (E05)
Burning Man (E04)
další epizody (6)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
William (S09E16)
Preskoč žraloka (S09E15)
Prozřetelnost (S09E10)
další epizody (5)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Daemonicus (S09E03)
Dnes se nic významného nestalo II (S09E02)
Dnes se nic významného nestalo I (S09E01)
další epizody (10)
2000 Akta X (TV seriál)
Cesta temnoty (S08E07)
Zloději (S07E14)
Konec cesty (S07E11)
další epizody (5)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Seven and One (S03E19)
Antipas (S03E13)
Akta X (TV seriál)
Milénium (S07E04)
Biogeneze (S06E22)
Jedináček (S06E12)
další epizody (4)
1998 Milénium (TV seriál)
TEOTWAWKI (S03E03)
Akta X (TV seriál)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
Andělské duše (S05E17)
další epizody (6)
1997 Milénium (TV seriál)
Sacrament (S01E15)
Weeds (S01E11)
Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Koleda (S05E06)
Zajížďka (S05E04)
další epizody (8)
1996 Akta X (TV seriál)
Terma (S04E09)
Tunguska (S04E08)
Apokryfy (S03E16)
další epizody (4)
1995 Akta X (TV seriál)
731 (S03E10)
Nisei (S03E09)
Naše město (S02E24)
další epizody (4)

Dokumentární

1998 Inside the X Files (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2007 A.M.P.E.D. (TV seriál)
2001 Akta X (TV seriál)
Daemonicus (S09E03)
Sám (S08E19)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Výkupné (TV seriál)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
další epizody (13)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (10)
2018 Výkupné (TV seriál)
Three Wishes (S02E01)
Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Mass (S02E08)
Betrayal (S02E07)
Alliance (S02E06)
další epizody (8)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Jahr Null (S03E10)
Baku (S03E09)
Kasumi (Through the Mists) (S03E08)
další epizody (10)
2016 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Zjevení Páně (S01E08)
Očistec (S01E07)
Ascendancy (S01E06)
další epizody (8)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Smrtelný hřích (S01E01)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace