foto

Sebastian Bull Sarning

  • nar. 25.9.1995 (24 let)
    Hellerup, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Falešně
2015 9. duben
2014 Kodaň
2012 Hon
2010 Submarino

TV seriály

2020 Limboland (TV seriál)
2019 Doggystyle (TV seriál)
Poolparty (S02E06)
Forelsket (S02E01)
Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2018 Advokaten (TV seriál)
Doggystyle (TV seriál)
Talemaskinen (S01E10)
Hjemme (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky