foto

Andrew Stevens

  • nar. 10.6.1955 (65 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2021 Send It!
2019 47 Hours
All Good Things
2018 Soumrak letní lásky (TV film)
2013 Abner, the Invisible Dog
2010 Breaking the Press
Kletba džungle (TV film)
Strážci hrobky (TV film)
2009 Smrtící exploze
Tommy and the Cool Mule
2007 Krvavá pomsta
Kráčející skála 2: Odplata
Kráčející skála 3: Spravedlnost
Na pokraji smrti 2
2006 Detonator
Stíny minulosti
2005 7 vteřin
Nukleární cíl
Černý úsvit
2004 Method
Opičí agent
Posedlá
Pronásledovaný
2003 Cizinec
Final Examination
2002 Na pokraji smrti
Trosečníci vesmíru
ZigZag
2001 3000 mil na útěku
Peklo ve městě
Poslední loupež
Půlnoční pomsta
Zelený drak
Šílenec
2000 Dvojník
Ponorka Nautilus
Stopy vraha
V zajetí hlubin
Věznice
1999 Bomba kšeft
If... Dog... Rabbit...
Invisible Mom II
Kometa
Lovec bouřek
Na útěku
Nukleární armagedon
Poslední plavba
Právník
Tatínkův andílek
Věštec
Zákon pomsty
Zítra se žením
Únos
1998 Invisible Dad
Kluk, který zachránil Vánoce
Mom's Outta Sight
Mom, Can I Keep Her?
Neviditelný útočník
Orbit
Uprchlíci
Vánoční překvapení
Záhada diamantu
Úder svobody
Útok na ponorku II: Klamný cíl
Škorpio 1
1997 Akční komando
Elf Who Didn't Believe, The
Inferno
Maximum Revenge
My Ghost Dog
Noční stíny
Oceloví žraloci
Opovržená žena 2
Pistolník
Rapid Assault
Souboj na obloze
Útok na ponorku
Čas před explozí
1996 Dead of Night
Night Eyes 4 (TV film)
Pohyblivý terč
Subliminal Seduction (TV film)
Sám v lese
1995 Odposlech
Příběh zločinu
Záhady těla
1994 Body Chemistry III: Point of Seduction
Skejťák 2
1993 Noční oči 3.
1990 Noční oči

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2021 Deadly Excursion: Kidnapped from the Beach (TV film)
Send It!
2019 All Good Things
2018 Soumrak letní lásky (TV film)
2010 Strážci hrobky (TV film)
2009 Smrtící exploze
2007 Krvavá pomsta
Kráčející skála 3: Spravedlnost
2005 Nukleární cíl
Popstar
Černý úsvit
2004 Pronásledovaný
2002 Trosečníci vesmíru
2001 Hadí stisk
2000 Mise pomsty
Teroristické komando
1999 Protiúder
The Kid with X-ray Eyes
1997 Opovržená žena 2
Pistolník
1996 Night Eyes 4 (TV film)
Subliminal Seduction (TV film)
1995 Záhady těla
Špatně hlídané sny
1994 Body Chemistry III: Point of Seduction
Munchie Strikes Back
Opovržená žena
Skejťák 2
1993 Dvojité ohrožení
Noční oči 3.
The Troma System
1992 A Woman Scorned: The Betty Broderick Story (TV film)
Extralarge 4: Jo-Jo (TV film)
Maximální nasazení
Munchie
Na život a na smrt
1991 Lolita al desnudo
Noční oči II
Skrytá můra
Svědek na zabití
1990 Americký vampír 3
Je to v háji
Noční oči
1989 Blood Chase
Deadly Innocents
Oro fino
Ranč
The Terror Within
1988 Counterforce
Tusks
1987 Scared Stiff
1983 Deset minut do půlnoci
Journey's End (TV film)
1982 Forbidden Love (TV film)
Pokušení
1981 Code Red (TV film)
Na život a na smrt
Zázrak na ledě (TV film)
1979 Beggarman, Thief (TV film)
Rebels, The (TV film)
Topper (TV film)
Women at West Point (TV film)
1978 Bastard, The (TV film)
The Boys in Company C
Zuřivost
1977 Den zvířat
Secrets (TV film)
1976 Blackboard Massacre
Deportee
Občanská policie
Oregon Trail, The (TV film)
1975 Las Vegas Lady
Last Survivors, The (TV film)
Werewolf of Woodstock, The (TV film)
Šampón
1963 The Courtship of Eddie's Father

TV seriály

1990 Columbo (TV seriál)
Žonglér - Vražda v Malibu (S09E06)
1989 Nightmare Classics (TV seriál)
1985 Hollywoodské ženy (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Milenci a jiní vrazi (S01E06)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
1977 Oregon Trail, The (TV seriál)
1976 Once an Eagle (TV seriál)

Dokumentární

2014 Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1983 Battle of the Network Stars XV (TV pořad)
1981 Battle of the Network Stars XI (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky