foto

András Stohl

  • nar. 23.2.1967 (52 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 FOMO: Fear of Missing Out
2018 Valami Amerika 3.
2017 Pappa pia
2016 A Játékkészítö
2014 Ostrov nikoho
2013 Hőskeresők (TV film)
2012 Nejem, nőm, csajom
2011 Janus
Sweet Sixteen, a hazudós (TV film)
2008 Bakkermann
2006 A hét nyolcadik napja
2004 Rap, revü, Rómeó
2003 A titkos hely
Můj otec Mengele
Árgyélus királyfi
2002 Az ötödik szoba
Max
Perlasca (TV film)
2001 Csocsó, avagy éljen május elseje!
2000 Kouzlo půvabu
Meseautó
Rosszfiúk
1999 Az alkimista és a szüz
Európa expressz
Sluneční jas
1998 Derengő
Když utichly trumpety (TV film)
Presszó
Pád
1996 Honfoglalás
1995 A harmadik testör (TV film)
1994 Feltámadás Makucskán (TV film)
1993 Szökevény (TV film)
Vigyázók
1992 Könyörtelen idők
1991 Itt a szabadság!
Stalinova snoubenka
1990 Meteo
Tutajosok
1989 Teljes napfogyatkozás (TV film)

TV seriály

2019 Napoleon (TV seriál)
1812 - 1821 (E04)
1807 - 1812 (E03)
1800 - 1807 (E02)
další epizody (4)
2018 Válótársak (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2017 Válótársak (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (4)
2016 Válótársak (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (10)
2015 Válótársak (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2010 Géniusz, az alkimista (TV seriál)
Az elixír (E03)
Bölcsek hegye (E02)
A halott ember naplója (E01)
Tűzvonalban (TV seriál)
Lucifer álarca (S04E06)
Fényhozók (S04E05)
A Fönix újabb repülése (S04E04)
další epizody (6)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Transzplantáció (S03E19)
Bizalmi állásban (S03E18)
další epizody (20)
2008 Presszó (TV seriál)
Nemzedéki problémák (E10)
Jelenetek házasságokból (E09)
Kísért a múlt (E06)
Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
A csempészek alkonya (S02E19)
Madarat tolláról (S02E18)
další epizody (20)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Barátok, szerelmek, ellenségek (S01E17)
Szemtől szemben (S01E16)
Akkor higgy nőnek... (S01E15)
další epizody (17)
2002 Limonádé (TV seriál)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (6)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1993 Rizikó (TV seriál)

Dokumentární

2017 Négy nap - Kádár János árulása - vyp.

Host

TV pořady

2019 A bank (TV pořad) - mod.
2017 A Piramis (TV pořad) - mod.
2007 Csillag Születik (TV pořad)
2003 Survivor (TV pořad) - mod.
1999 Reggeli (TV pořad) - mod.
1997 Befordultam a konyhára (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky