foto

Elias Gould

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neznámý voják
2015 Night Goes Long
2014 Hyväntekijä (TV film)
2012 Miss Blue Jeans
2008 Tyttöjen ilta

TV seriály

2019 Kellot soi (TV seriál)
Kevätjuhla (E10)
Arviointi (E09)
De Lux School (E08)
další epizody (10)
Suden hetki (TV seriál)
Ainut pysyvä on muutos (E08)
SOS (E07)
Kaikki on vaikeaa, kunnes on helppoa (E05)
další epizody (7)
HasBeen (TV seriál)
Bononen pienoinen (S03E01)
Aallonmurtaja (TV seriál)
Rysän päältä (S02E07)
Ammattisalaisuus (S02E05)
Bisnesidea (S02E04)
další epizody (5)
2018 HasBeen (TV seriál)
Ruisrock (S02E10)
Reprise (S02E09)
Berliini (S02E08)
další epizody (10)
Tuntematon sotilas (TV seriál)
Hyväntahtoinen aurinko (E05)
Tavallisen suruton poika (E04)
Hänen upseeriensa malja (E03)
další epizody (5)
Sorjonen (TV seriál)
Krvavá služka (část druhá) (S02E08)
Krvavá služka (část první) (S02E07)
2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Järkiliitto (S02E09)
Syke (TV seriál)
Hyppy tuntemattomaan (S04E01)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2010 Paratiisi (TV seriál)
Osa 2/2 (E02)
Uusi päivä (TV seriál)

Dokumentární

2015 Jääkärit (TV film)
1999 Se Oikea - tarinoita rakkaudesta

Divadelní záznam

2013 Neljäs tie (divadelní záznam)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2019 Kellot soi (TV seriál)
Kevätjuhla (E10)
Arviointi (E09)
De Lux School (E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2021 Selviytyjät Pohjola (TV pořad)
2017 Bumtsibum (TV pořad)
Kaikki vastaan 1 (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky