foto

Elias Gould

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neznámý voják
2015 Night Goes Long
2014 Hyväntekijä (TV film)
2013 Neljäs tie (divadelní záznam)
2012 Miss Blue Jeans
2008 Tyttöjen ilta

TV seriály

2018 HasBeen (TV seriál)
Ruisrock (S02E10)
Reprise (S02E09)
Berliini (S02E08)
další epizody (10)
2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Järkiliitto (S02E09)
Syke (TV seriál)
Hyppy tuntemattomaan (S04E01)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2010 Paratiisi (TV seriál)
Osa 2/2 (E02)
Uusi päivä (TV seriál)

Dokumentární

2015 Jääkärit (TV film)
1999 Se Oikea - tarinoita rakkaudesta

TV pořady

2014 Posse (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace