foto

Nils Brunkhorst

  • nar. 4.4.1973 (45 let)
    Grünstadt, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ronny & Klaid
Weingut Wader - Das Familiengeheimnis (TV film)
2017 Los Veganeros 2
2016 No Future war gestern!
2015 Los Veganeros
2014 Zítra to roztočíme, sousede! (TV film)
2012 Der Blender (TV film)
2010 Wilsberg - Bullenball (TV film)
2008 Familie ist was Wunderbares (TV film)
2003 Místo činu: Kolín - Fantom (TV film)
2002 Liebst du mich (studentský film)
Strach.com
Tattoo
2001 Lammbock - Alles in Handarbeit

TV seriály

2017 Dark (TV seriál)
Doppelleben (S01E04)
Geheimnisse (S01E01)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Po stopách otce (S21E02)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Věrnost až za hrob (S10E07)
2006 Lotta in Love (TV seriál)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E11)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál) - herec, a.z.
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2012 Podvodník

TV pořady

2016 Deutschland tanzt (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace