foto

Nils Brunkhorst

  • nar. 4.4.1973 (47 let)
    Grünstadt, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ostwind 5 - Der große Orkan
2019 Weingut Wader – Neue Wege (TV film)
Weingut Wader – Nur zusammen sind wir stark (TV film)
2018 Ronny & Klaid
Weingut Wader - Das Familiengeheimnis (TV film)
2017 Los Veganeros 2
2016 No Future war gestern!
2015 Los Veganeros
2014 Zítra to roztočíme, sousede! (TV film)
2012 Der Blender (TV film)
2008 Familie ist was Wunderbares (TV film)
2003 Místo činu: Kolín - Fantom (TV film)
2002 Liebst du mich (studentský film)
Strach.com
Tattoo
2001 Lammbock - Alles in Handarbeit

TV seriály

2020 WaPo Berlin (TV seriál)
Dark (TV seriál)
Déjà vu (S03E01)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Nein heißt nein (S18E06)
2017 Dark (TV seriál)
Dvojí životy (S01E04)
Tajemství (S01E01)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Po stopách otce (S21E02)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Věrnost až za hrob (S10E07)
In aller Freundschaft (TV seriál)
An die Nieren (S18E30)
2010 Wilsberg (TV seriál)
Bullenball (E30)
2006 Lotta in Love (TV seriál)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E11)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál) - herec, a.z.
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2019 Flucht im Namen Gottes – Die Hugenotten (TV film)
2012 Podvodník

Host

TV pořady

2016 Deutschland tanzt (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky