foto

Laura-Melanie Hecht

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2012 A to jsem jen začal
2011 Likainen pommi
Risto
2006 Reunalla: The Edge

TV seriály

2011 Risto (TV seriál)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2017 Idols (TV pořad)
Suomen hauskin tavis (TV pořad)
2016 Kiss Bang Love Suomi (TV pořad)
Mertaranta ja legendat (TV pořad)
Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
2015 David Hasselhoff Show (TV pořad)
Mira ja miljoonakodit (TV pořad)
2014 SuomiLOVE (TV pořad)
Tähdet, tähdet (TV pořad)
2013 Dancing on Ice (TV pořad)
Maatilan prinsessa (TV pořad)
2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2010 Sokkokokki (TV pořad)
2009 Kuorosota (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
Operaatio Maa (TV pořad)
2006 Ajoneuvos (TV pořad)
Maajussille morsian (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
2000 Suuri luokkakokous (TV pořad)
1999 Saldo: Kodin rahat (TV pořad)

Kostymérská filmografie

TV pořady

2018 Fort Boyard Suomi (TV pořad)
Hyvät katsojat (TV pořad)
2017 Suomen hauskin tavis (TV pořad)
2016 Mertaranta ja legendat (TV pořad)
Pelimies (TV pořad)
2015 David Hasselhoff Show (TV pořad)
2014 SuomiLOVE (TV pořad)
2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2010 Sokkokokki (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2006 Maajussille morsian (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace