foto

Jan Košč

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Snovej (studentský film)
2014 Strejda (studentský film)
2012 Ve vlaku
Velkej Honza (studentský film)
2011 Videoterapie
2010 Automatic for the People (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace