foto

Mark Womack

  • nar. 1960
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Between Two Worlds
2014 Finále v Istanbulu
2013 Chceš, abych ho zabil?
2012 Kelly + Victor
2011 Subculture
2010 Route Irish
2007 Empathy (TV film)
2006 Případy inspektora Lynleyho: V jediném okamžiku (TV film)
2004 Zrazení Krista (TV film)
2001 Bombmaker, The (TV film)
2000 Blind Ambition (TV film)
1997 The Vanishing Man (TV film)
Under the Skin
1996 Hillsborough (TV film)
Kirjad idast
1993 Question of Guilt, A (TV film)
1990 Dancin' Thru the Dark

TV seriály

2014 Babylon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
2012 Dobrej policajt (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2011 Vera (TV seriál)
2010 Uprchlík (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2006 New Street Law (TV seriál)
Sorted (TV seriál)
Strictly Confidential (TV seriál)
2004 Outlaws (TV seriál)
2003 Buried (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2002 Nice Guy Eddie (TV seriál)
Odvrácená tvář hor (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Passion (S02E01)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Mersey Beat (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
1998 Liverpool 1 (TV seriál)
Playing the Field (TV seriál)
1997 The Vanishing Man (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1990 Kinsey (TV seriál)
1988 Piece of Cake (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky