foto

Carla Chambel

  • nar. 30.11.1976 (42 let)
    Amadora, Portugalsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Quarta Divisão
2012 Operace podzim
2010 Gigola
2009 Ilusiones ópticas
2008 Amália
2007 Julgamento
Mistério da Estrada de Sintra, O
2006 20,13
2004 Adriana
André Valente
2002 Jogo da Glória (TV film)
2001 Camarate
2000 Raíz do Coração, A
1999 Mal
Vida Breve em Três Fotografias (TV film)

TV seriály

2018 Idiotas, ponto (TV seriál)
2013 Bem-Vindos a Beirais (TV seriál)
2011 Maternidade (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
2007 Resistirei (TV seriál)
2006 Cuidado com a Língua (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2002 Lusitana Paixão (TV seriál)
2001 Sociedade anónima (TV seriál)
2000 Almeida Garrett (TV seriál)
Febre do Ouro Negro, A (TV seriál)
Super Pai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace