foto

Germain McMicking

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 Mortal Kombat
2018 Acute Misfortune
2017 Berlínský syndrom
The Second Coming
2015 Monaco
Partyzán
V mužském objetí
2013 Náhodný voják (TV film)
2012 Dead Europe
2011 Smršť

TV seriály

2019 Temný případ (TV seriál)
Now Am Found (S03E08)
The Final Country (S03E07)
Hunters in the Dark (S03E06)
další epizody (6)
2017 Na jezeře (TV seriál)
China Girl (S02E01)
2015 Gallipoli (TV seriál)
The Earth Abides (E07)
If Only... (E06)
The Breakout (E05)
další epizody (7)
2010 Wilfred (TV seriál)
Kiss Me Kat (S02E01)
2009 John Safran's Race Relations (TV seriál)

Dokumentární

2011 The Tall Man
2008 Bastardy
Kam se hrabe Hollywood
Lionel
2006 Knot at Home Project (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky