foto

Paulo Matos

  • nar. 28.7.1960 (59 let)
    Lisabon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 O Último Verão (TV film)
2011 Je m'appelle Bernadette
2010 Podivný případ Angeliky
2005 Joseph (TV film)
2003 Jedna vila pro dva (TV film)
2002 Pulsação Zero
2000 Palavra e Utopia

TV seriály

2013 Destinos Cruzados (TV seriál)
2010 Maison close (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Sedução (TV seriál)
2009 Sentimentos (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
2007 Chiquititas (TV seriál)
Ilha dos Amores (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
La Famille s'agrandit (S07E03)
2006 Floribella (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2003 Minha Sogra É uma Bruxa, A (TV seriál)
2002 Olhar da Serpente, O (TV seriál)
Rebelde Way (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
Crianças SOS (TV seriál)
Querido Professor (TV seriál)
Super Pai (TV seriál)
1999 Jornalistas (TV seriál)
Residencial Tejo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky