foto

Angelika Bartsch

  • nar. 27.5.1959 (59 let)
    Heilbronn, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wilsberg - Mörderische Rendite (TV film)
2017 Verräter - Tod am Meer (TV film)
2015 Auf der Straße (TV film)
Tatort - Erkläre Chimäre (TV film)
2014 Vražda bez důkazů (TV film)
2013 King Ping - Himmel, Tal und Treppentod
2012 Das Duo - Tote lügen besser (TV film)
2011 Das Glück ist ein Kaktus (TV film)
2010 Místo činu: Kolín - Školní sraz (TV film)
Město pod tebou
Tatort - Am Ende des Tages (TV film)
2009 Berlin ´36
2008 Der Heckenschütze (TV film)
Tod in der Eifel (TV film)
2007 Osamělé fjordy (TV film)
2006 Dobrovolná oběť
2005 Gegen jedes Risiko (TV film)
2003 Nach so vielen Jahren (TV film)
Sitte - Gier, Die (TV film)
2002 Sloní srdce
2001 Místo činu: Kolín - Bestie (TV film)
Zwei Brüder - Farbe der Nacht (TV film)
2000 Nie mehr zweite Liga (TV film)
Tatort - Bienzle und das Doppelspiel (TV film)
1999 Anwalt Abel - In tödlicher Gefahr (TV film)
Gelbe vom Ei, Das (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
Tatort - Bienzle und der Zuckerbäcker (TV film)
Voll auf der Kippe (TV film)
1998 Koerbers Akte: Rollenspiel (TV film)
Trio, Das
Vollmond
Zwei Brüder - Gift (TV film)
1997 Die Rättin (TV film)
Ende einer Leidenschaft (TV film)
Koerbers Akte: Kleines Mädchen - großes Geld (TV film)
Koerbers Akte: Tödliches Ultimatum (TV film)
Tatort - Die Kommissarin - Gefährliche Übertragung (TV film)
1996 Der Mörder und die Hure (TV film)
Místo činu: Mnichov - Aida (TV film)
1995 Osudová záležitost (TV film)
Schlafes Bruder
Tatort - Der König kehrt zurück (TV film)
1993 Rotlicht (TV film)
1992 Kinderspiele
1991 Místo činu - Zvířata (TV film)
Verurteilt: Anna Leschek (TV film)
1989 Tatort - Schmutzarbeit (TV film)
1988 Tatort - Spuk aus der Eiszeit (TV film)
1986 Die Reise
1983 Eisenhans
1981 Strommberg - Die letzte Nacht (TV film)

TV seriály

2016 Alles Klara (TV seriál)
Tod eines Köhlers (S03E05)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Zlatý důl (S04E10)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Hrdinské dny (S09E03)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrtící náklad (S03E10)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Große Freiheit (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Kommissarin Goedeke (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1987 Duo Valentianos

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace