foto

Angelika Bartsch

  • nar. 27.5.1959 (61 let)
    Heilbronn, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Verräter - Tod am Meer (TV film)
2015 Auf der Straße (TV film)
Tatort - Erkläre Chimäre (TV film)
2014 Vražda bez důkazů (TV film)
2013 King Ping - Himmel, Tal und Treppentod
2011 Das Glück ist ein Kaktus (TV film)
2010 Místo činu: Kolín - Školní sraz (TV film)
Město pod tebou
Tatort - Am Ende des Tages (TV film)
2009 Berlin ´36
2008 Der Heckenschütze (TV film)
Tod in der Eifel (TV film)
2007 Osamělé fjordy (TV film)
2006 Dobrovolná oběť
2005 Gegen jedes Risiko (TV film)
2003 Nach so vielen Jahren (TV film)
Sitte - Gier, Die (TV film)
2002 Sloní srdce
2001 Místo činu: Kolín - Bestie (TV film)
2000 Nie mehr zweite Liga (TV film)
Tatort - Bienzle und das Doppelspiel (TV film)
1999 Anwalt Abel - In tödlicher Gefahr (TV film)
Gelbe vom Ei, Das (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
Tatort - Bienzle und der Zuckerbäcker (TV film)
Voll auf der Kippe (TV film)
1998 Koerbers Akte: Rollenspiel (TV film)
Trio, Das
Vollmond
1997 Die Rättin (TV film)
Ende einer Leidenschaft (TV film)
Koerbers Akte: Kleines Mädchen - großes Geld (TV film)
Koerbers Akte: Tödliches Ultimatum (TV film)
Tatort - Die Kommissarin - Gefährliche Übertragung (TV film)
1996 Der Mörder und die Hure (TV film)
Místo činu: Mnichov - Aida (TV film)
1995 Osudová záležitost (TV film)
Schlafes Bruder
Tatort - Der König kehrt zurück (TV film)
1993 Rotlicht (TV film)
1992 Kinderspiele
1991 Místo činu - Zvířata (TV film)
Verurteilt: Anna Leschek (TV film)
1989 Tatort - Schmutzarbeit (TV film)
1988 Tatort - Spuk aus der Eiszeit (TV film)
1986 Die Reise
1983 Eisenhans
1981 Strommberg - Die letzte Nacht (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy na severu (TV seriál)
Die verlorene Tochter (S06E01)
2018 Wilsberg (TV seriál)
Mörderische Rendite (E61)
2016 Alles Klara (TV seriál)
Tod eines Köhlers (S03E05)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Lovehotel Traube (S03E10)
2013 Heldt (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Případ se skřipcem (S02E10)
Poslední polda (TV seriál)
Zlatý důl (S04E10)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Eine Frage der Ehre (S05E07)
2012 Das Duo (TV seriál)
Tote lügen besser (E24)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Mädchen auf dem Schwebebalken (S06E04)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Hrdinské dny (S09E03)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Farbe der Nacht (E16)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrtící náklad (S03E10)
Zwei Brüder (TV seriál)
Gift (E12)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Große Freiheit (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Kommissarin Goedeke (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1987 Duo Valentianos

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky