foto

Krisztián Kovács

  • nar. 24.1.1978 (40 let)
    Vésztő, Maďarsko

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vándorszínészek
2016 Mindig csak
2015 Az éjszakám a nappalod
Zero
2013 Velký sešit
2009 Ztracené časy

TV seriály

2017 Tóth János (TV seriál)
Egzisztencia (S01E29)
Reklamáció (S01E30)
2010 Átok (TV seriál)
Bódulat (S02E02)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (4)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace