foto

Kurara Emi

  • nar. 15.6.1979 (40 let)
    Kikujo, Kikuči, Kumamoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kahogo no Kahoko: 2018 Love & Dream (TV film)
2015 Kóunčó Kóhíja Kojomi (TV film)
2013 Mizuki Šigeru no gegege no kaidan (TV film)

TV seriály

2019 Cheat: Sagiši no minasan, gočúi kudasai (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2018 99.9.: Keidži senmon bengoši - Season II (TV seriál)
Signal (TV seriál)
2016 99.9.: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
2015 Mother Game: Kanodžo-tači no kaikjú (TV seriál)
Okitegami Kjóko no bibóroku (TV seriál)
2014 Chi no Wadachi (TV seriál)
Gin Nikan (TV seriál)
Nemuri no Mori - Shinzanmono Special (TV seriál)
Peter no sórecu (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
2013 Kuroneko, tokidoki Hanaja (TV seriál)
2012 Jun to Ai (TV seriál)
Summer Rescue: tenkû no shinryôjo (TV seriál)
Suzuko no koi (TV seriál)
2010 Hotaru no Hikari 2 (TV seriál)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 54 (TV seriál)
Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
2009 Gynae: Sanfujinka no onna tachi (TV seriál)
Mama wa mukaši papa datta (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Primadam (TV seriál)
2005 Warau sannin shimai (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky