foto

George Wallace

  • nar. 21.7.1952 (66 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Grow House
Villa Capri
2016 Jerico
2014 Mysli taky jako chlap
Russell Peters & Friends (TV film)
Shirin in Love
2004 Lupiči paní domácí
2002 Mr. Deeds - Náhodný milionář
Santa junior (TV film)
2001 Myčka
2000 Malý Nicky - Satan Junior
Ultimátum
1999 Sumec s fazolovou omáčkou
1995 Batman navždy
1991 Poprask v Harlemu
1982 Někdo to nemá lehké

TV seriály

2019 Bobovy burgery (TV seriál)
Lorenzo's Oil? No, Linda's (S09E11)
2018 Bobovy burgery (TV seriál)
As I Walk Through the Alley of the Shadow of Ramps (S08E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Guardian (S19E21)
2017 Detroiters (TV seriál)
2015 Gigi Does It (TV seriál)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
2007 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Má moudrá slova (S06E16)
2006 Who's Got Jokes? (TV seriál)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Checks (S08E07)
1993 Tall Hopes (TV seriál)
1987 Dom DeLuise Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2016 Comedy Club, The
2014 Finding Thin
2011 Phunny Business: A Black Comedy
2009 Why We Laugh: Black Comedians on Black Comedy
2008 Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
2007 Heckler
Mr. Warmth: The Don Rickles Project
2005 The Sixties: The Years That Shaped a Generation (TV film)
2004 George Wallace: Large and in Charge
2003 I Love the '70s (TV seriál)
Uncensored Comedy: That's Not Funny (TV film)
2002 Comedian
1997 College of Comedy with Alan King, The (TV film)

TV pořady

2012 Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
2011 WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2009 2009 Game Show Awards (TV pořad)
2002 Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)
1998 Jerry Seinfeld: 'I'm Telling You for the Last Time' (TV pořad)
1993 Tribute to Sam Kinison, A (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace