foto

Pierre Derenne

  • nar. 17.12.1989 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Atomic Ed
2013 Kluci a Guillaume, ke stolu!
À corde tendue
2010 Ma compagne de nuit
2009 Réfractaire
Zabijácké včely (TV film)
2007 Edith Piaf
La Vie sera Belle (TV film)
2006 Les aiguilles rouges
2004 Les fautes d'orthographe

TV seriály

2012 Pátrací oddělení (TV seriál)
Vacances mortelles (S06E01)
2009 Pigale (TV seriál)
2008 Chez Maupassant (TV seriál)
Aux champs (S02E03)
2006 Cri, Le (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky