foto

Nathan Wetherington

  • nar. 28.10.1974 (44 let)
    Virginia Beach, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Cesta zpátky k nule
2012 From The Head
2011 Man Without a Head
2010 Mocná síla soucitu
2008 Em
2004 Velmi nebezpečné známosti 3
2003 Baadasssss!

TV seriály

2019 Temný případ (TV seriál)
Now Am Found (S03E08)
Hunters in the Dark (S03E06)
2011 Údolí smrti (TV seriál)
2009 Genesis Files, The (TV seriál)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Selhání srdce (S02E08)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jackpot (S04E06)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Formerly Famous (S12E06)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wrong Is Right (S02E01)

Dokumentární

2002 It Factor, The (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace